-13%

Vorige Artikel 17 van 27 Volgende

Kamerfontein Harmony (Rozenkwarts)

€ 158,80 € 138,88 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Goed voor:  schoonheid, liefde, harmonie in relaties, stimuleert creativiteit en fantasie en kalmerend bij verdriet.

De uit Brazilie afkomstige Rozenkwarts, omringd met losse stukken rozenkwarts, is uitermate geschikt voor harmonie en creëert een aangename atmosfeer.

Extra - Voorzien van uniek document gemaakt door Feng Shui Master Consultant Wena Brussaard, met Pa Kua en beschrijving van beste plaatsing op basis van Feng Shui.

Eigenschappen van Rozenkwarts:

De steen van het hart en de liefde, vrede en harmonie. De steen werkt sterk in op het hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en openheid en behulpzaamheid. De steen maakt ontvankelijkheid voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie. Fysiek heeft de steen een positieve werking op het hart, de geslachtsorganen, sexuele problemen, de vruchtbaarheid, borst- en longkwalen en voorkomt duizeligheid. Tenslotte helpt het bij het terugdringen van Electro-smog.

Deze set bevat:

  • 1 Rozenkwarts (1,5 -2 kg / 14-16 cm) 
  • Witte glazenschaal (diameter ca. 30 cm)
  • Afdekplaat
  • Pomp met licht voorzien van een kabelschakelaar
  • Decoratieve bergkristal en rozenkwarts edelstenen (ca. 2 kg)
  • De Rozenkwarts bron kamerfontein wordt van binnenuit verlicht
  • Materiaal: Rozenkwarts
  • Afkomst stenen: Brazilië 
  • Garantie: 1 jaar op de motor van de pomp.

Onze fonteinen zijn natuurproducten. Het kan dus voor komen dat het uiteindelijke artikel iets van de afbeelding kan afwijken. Kamerfonteinen zijn uitsluitend voor gebruik binnenhuis.

Fonteinen en Feng Shui

Waterenergie staat binnen Feng Shui voor communicatie, ideeën, geluk en succes zowel binnen ons privé- als zakelijke leven. Fonteinen accumuleren deze energie (Chi) en geven deze weer aan onze leef- of werkomgeving af door het stromende water. Doordat de Pa Kua een exacte sector aanwijst voor het plaatsen van deze waterenergie, kan men de stroming van de energie in de ruimte positief beïnvloeden. Vanuit een Feng Shui perspectief bezien zal  het water zo geplaatst dienen te worden dat deze op een rustige wijze de Chi kan accumuleren en een rustige stroming zal hebben. In principe kunnen alle fonteinen, wanneer juist geplaatst de Chi positief beïnvloeden. Wij hebben voor u een selectie gemaakt welke fonteinen de Chi het beste kunnen verspreiden. Hiervoor hebben wij de vorm, werking, kleuren en effectiviteit geanalyseerd zodat de fontein het maximale resultaat voor u kan behalen.

Wil je meer weten over:

Engelen en Feng Shui www. engelenfengshui.nl

Zelf Feng Shui leren www.fengshuidesignacademy.com

Meer over Feng Shui lezen www.100procentfengshui.nl

 

© 2009 - 2018 Feng Shui Webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie