Vorige Artikel 10 van 28 Volgende

Himalayazout voor Energetisch Reinigen

€ 4,88 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Himalayazout is de puurste vorm van mineraalzout, uit 250 miljoen jaar oude zoutlagen.

Himalayazout is volkomen zuiver, zonder enige verontreiniging en bevat alle 84 elementen die ook in het menselijke lichaam voorkomen. Voor het reinigen van ruimte, lichaam, scrubzout of helen van de Aura door gebruik als badzout. Himalayazout kan zelfs dagelijks in de keuken gebruikt worden.

  • Inhoud: 300 gr
  • Omschrijving: Himalayazout uit Pakistan

 

 

Himalayazout

Himalayazout is opneembaar zout. Het bevat 84 vitale bouwstenen in de vorm van oorspronkelijke mineralen en sporenelementen. De bouwstenen van het leven zijn in het oerzout bewaard gebleven. Zij bevinden zich in het kristal. In zulke kleine deeltjes (colloidaal) dat ze optimaal door de lichaamscellen worden opgenomen. Het samenspel van water, zout en mineralen vormt de basis van onze gezondheid. Himalayazout is met zijn rijkdom aan elementen een elixer dat door de natuur zelf is samengesteld. De effecten op het lichaam zijn dat het afweersysteem wordt versterkt, het fysiologisch evenwicht (homeostase) bevordert, de stofwisseling stimuleert, het lichaam zuivert en ontslakt en het vitaliseert en harmoniseert. Tevens vermindert het de behoefte aan overmatig zoete, zoute en vette voeding evenals de hang naar tabak, alcohol en koffie. Mensen met een zoutarm dieet kunnen Himalayazout in dosering gebruiken die de arts voorschrijft ter vervanging van ander zout.

Energetisch reinigen met Himalayazout

  1. Vul een bloemen spuit met water waar je himalaya zout in hebt opgelost. Spuit dit water rond in de ruimte.
  2. Loop de kamer rustig rond en strooi in elke hoek van de kamer een beetje Himalaya zout. Je mag ook bakjes met zout in elke hoek van de kamer plaatsen. Heeft je huis meerdere verdiepingen zet dan de bakjes op elke verdieping. Verlaat de kamer nu voor een uur. Hierna dien je de kamer zorgvuldig te stofzuigen. Zorg dat je al het zout opzuigt/veegt. Bakjes met zout mogen 1 tot 3 dagen staan. Vervolgens gooi je het zout buiten weg in de vuilcontainer.

Wil je meer weten over:

Engelen en Feng Shui www. engelenfengshui.nl

Zelf Feng Shui leren www.fengshuidesignacademy.com

Meer over Feng Shui lezen www.100procentfengshui.nl

© 2009 - 2018 Feng Shui Webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie