SALE

Vorige Artikel 7 van 15 Volgende

9 Keizersmunten voor Geluk (groot)

€ 6,88 € 5,88 (inclusief 21% BTW)
Aantal

De 9 keizersmunten met een rode envelop met gunstige Chinese tekens. U kunt de envelop gebruiken om uw wens (voor geld, carriere, liefde, huis verkopen, nieuwe baan, etc.) te activeren. Schrijf uw wens op en plaats in de envelop voor ten minste 9 dagen. U kunt in de envelop ook belangrijke documenten plaatsen, bijvoorbeeld een visitekaartje van u of uw zakenpartner.

 

 

De 9 keizersmunten symboliseren een welvaart die verschillende generaties duurt. Het is een essentiëel element voor uw  `Wealth Vase` omdat ze een rijkdom garanderen voor een zeer lange periode. Ze komen uit periodes van 9 zeer rijke keizers: Shun-Chi, Kang-Hsi, Yung-Cheng, Chien-Lung, Chia Ching, Tao-Kwong, Shen-Fung, Tung-Chi, en Kwong-Sui.

Feng Shui is de kunst en beheersing van voor velen onzichtbare energieën (Chi). Het gaat om basis elementen; aarde, water, vuur, metaal en hout. Ook Yin en Yang wordt gebruikt om balans te brengen.

Deze Chinese munten zijn een zeer krachtig Feng Shui symbool voor rijkdom. De kant met 4 karakters is de Yang zijde en de andere kant is Yin. Daarnaast symboliseert de cirkel van de munt, de hemel en het vierkante gat in het midden staat symbool voor de aarde. Bij gebruik vormen zij het geluk van Hemel - Aarde- Man - Vrouw.

Alles weten over Feng Shui: 

www.100procentfengshui.nl en www.fengshuidesignacademy.com

 

© 2009 - 2018 Feng Shui Webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie