Vorige Artikel 10 van 27 Volgende

Kamerfontein Lotus Spring (Geld en Rijkdom)

€ 29,88 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Mooie en stijlvolle fontein met vallend water, van laag naar laag, elke keer weer het activeren van het geldgeluk. Water welke over van de ene cascade naar de andere stroomt activeert de welvaart Chi (energie). Met behulp van deze Feng Shui fontein kunt u ervoor zorgen dat u de waterstromen gebruikt om u geluk en voorspoed te brengen. Laat u ook verrassen door het rustgevende gevoel en geluid van het stromend water.

Maak van uw interieur een plaats die uitnodigt tot ontspanning dankzij deze mooie fontein.

Extra - Voorzien van uniek document gemaakt door Feng Shui Master Consultant Wena Brussaard, met Pa Kua en beschrijving van beste plaatsing op basis van Feng Shui.

  • Afmeting:  26 x 15 x 20  cm.
  • Gewicht: 1 kg.
  • Materiaal: Polyresin
  • Verlichting: Led (meerkleurig)
  • Garantie: 1 jaar op de motor van de pomp.
  • Levertijd: Op voorraad

U ontvangt het plug & play waterornament compleet met pomp en sfeerverlichting.

 

Fonteinen en Feng Shui

 

 

 

 

 

Waterenergie staat binnen Feng Shui voor communicatie, ideeën, geluk en succes zowel binnen ons privé- als zakelijke leven. Fonteinen accumuleren deze energie (Chi) en geven deze weer aan onze leef- en werkomgeving af, door het stromende water. Doordat de Pa Kua een exacte sector aanwijst voor het plaatsen van deze waterenergie, kan men de stroming van de energie in de ruimte positief beïnvloeden. Vanuit een Feng Shui perspectief bezien zal  het water zo geplaatst dienen te worden dat deze op een rustige wijze de Chi kan accumuleren en een rustige stroming zal hebben. In principe kunnen alle fonteinen, wanneer juist geplaatst de Chi positief beïnvloeden. Wij hebben voor u een selectie gemaakt welke fonteinen de Chi het beste kunnen verspreiden. Hiervoor hebben wij de vorm, werking, kleuren en effectiviteit geanalyseerd zodat de fontein het maximale resultaat voor u kan behalen.

Wil je meer weten over:

Zelf Feng Shui leren www.fengshuidesignacademy.com

Meer over Feng Shui lezen www.100procentfengshui.nl

Engelen en Feng Shui www. engelenfengshui.nl

 

© 2009 - 2018 Feng Shui Webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie