Vorige Artikel 15 van 27 Volgende

Kamerfontein Diamond Lotus (Rijkdom en Welvaart)

€ 58,88 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Deze keramische en glazen fontein is gebaseerd op de Feng Shui principes van het oude China. De waterstroom van deze fontein produceert een rustgevend geluid en zorgt ervoor dat de kamer waar deze in geplaatst is, volledig in harmonie en balans komt. Ook kan deze fontein bijdragen aan het vergroten van de geldstroom en rijkdom energie in de ruimte. Met behulp van deze Feng Shui fontein kun je ervoor zorgen dat je de waterstromen gebruikt om jouw welvaart een positieve boost te geven. Laat je ook verrassen door het rustgevende gevoel en geluid van het stromend water.

Maak van jouw interieur een plaats die uitnodigt tot welvaart en ontspanning dankzij deze kristalheldere Lotus blad fontein.

Extra - Voorzien van uniek document gemaakt door Feng Shui Master Consultant Wena Brussaard, met Pa Kua en beschrijving van beste plaatsing op basis van Feng Shui.

  • Afmeting:  28 x 25 x 25 cm.
  • Gewicht: 1 kg.
  • Materiaal: Glas en keramiek
  • Verlichting: Led (meerkleurig)
  • Garantie: 1 jaar op de motor van de pomp.

U ontvangt het plug & play waterornament compleet met pomp en sfeerverlichting.

 

Fonteinen en Feng Shui

 

 

 

 

 

Waterenergie staat binnen Feng Shui voor communicatie, ideeën, geluk en succes zowel binnen ons privé- als zakelijke leven. Fonteinen accumuleren deze energie (Chi) en geven deze weer aan onze leef- en werkomgeving af, door het stromende water. Doordat de Pa Kua een exacte sector aanwijst voor het plaatsen van deze waterenergie, kan men de stroming van de energie in de ruimte positief beïnvloeden. Vanuit een Feng Shui perspectief bezien zal  het water zo geplaatst dienen te worden dat deze op een rustige wijze de Chi kan accumuleren en een rustige stroming zal hebben. In principe kunnen alle fonteinen, wanneer juist geplaatst de Chi positief beïnvloeden. Wij hebben voor u een selectie gemaakt welke fonteinen de Chi het beste kunnen verspreiden. Hiervoor hebben wij de vorm, werking, kleuren en effectiviteit geanalyseerd zodat de fontein het maximale resultaat voor u kan behalen.

Wil je meer weten over:

Zelf Feng Shui leren www.fengshuidesignacademy.com

Meer over Feng Shui lezen www.100procentfengshui.nl

Engelen en Feng Shui www. engelenfengshui.nl

 

© 2009 - 2018 Feng Shui Webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie