Vorige Artikel 22 van 31 Volgende

Grote Drakenschildpad voor Carrière en Rijkdom

€ 9,88 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Deze drakenschildpad verhoogt de kansen op een goede carrière en een lang leven. Ze zal niet alleen uw kansen op rijkdom en carrière verbeteren, maar jou eveneens beschermen tegen schadelijke energieën. Plaats deze achter je om de bescherming van de draak en van schildpad te krijgen. Dit mooie en machtige symbool werkt ook uitstekend voor je werk of bedrijf, als je hem in je kantoor toont en werkt positief voor je welvaartsgeluk en financiën!

Jaar Feng Shui 2018: Deze drakenschildpad is zeer geschikt om de geluk van hemel & mentorgeluk ster 6, die verblijft in 2018 in het ZUIDWESTEN van elk huis (of werkruimte) te activeren. Ook het geluk van de winnar en leider kun je dit jaar met deze schildpad in het NOORDWESTEN activeren. Zo overwin je alle competitie!  

  • Afmeting: ca. 12 x 7 cm
  • Kleur: Goud kleurig

 

 

De klassieke Feng Shui draak en schildpad staat voor moed, zelfvertrouwen en bescherming. De draak symboliseert kracht en goedheid, moed en vastberadenheid. De draak is ook het symbool van waakzaamheid, veiligheid en verandering. Van alle dieren in de Chinese mythologie en overtuigingen staat de draak aan de top als de meeste krachtigste van alle dieren.

Draken horen vrij te staan en niet ingesloten in een kast en het liefst onder ooghoogte zodat je de energie van de draak kunt controleren.

Wil je meer weten over:

Zelf Feng Shui leren www.fengshuidesignacademy.com

Meer over Feng Shui lezen www.100procentfengshui.nl

Engelen en Feng Shui www. engelenfengshui.nl

 

© 2009 - 2018 Feng Shui Webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie