Vorige Artikel 9 van 15 Volgende

Angel Feng Shui Crystal Grid - Kristallen Raster (Complete Set)

€ 39,99 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Angel Feng Shui Crystal Grid - Kristallen Raster Set

Deze mooie Angel Feng Crystal Grid is een volledige set zoals gechanneld door Wena Brussaard. De set bestaat uit een speciale Angel Feng Shui basis grid van kurk (exclusief en niet los te verkrijgen), een set van 9 edelstenen voor alle windrichtingen in een mooi Flower of Life opbergtasje.

Voor deze set zijn alleen pure, zuivere en hoogwaardige stenen gebruikt.   
1. Gezondheid / Familiegeluk – Mosagaat* 2. Rijkdom / Zegeningen – Aventurijn*  3. Roem / Erkening – Carneool* 4. Relaties / Liefde – Rozenkwarts*  5. Kinderen / Creativiteit - Hematiet* 6. Vrienden / Hemel – Howliet* 7. Carrière / Levenspad – Sodaliet*  8. Kennis / Innerlijke Wijsheid – Bergkristal* 9. Balans Body-Mind-Spirit – Kristalpunt

Deze kristallen grid bevordert niet alleen een goede doorstroming van energie in jouw omgeving, maar je kunt hem ook gebruiken om de specifieke gebieden in jouw leven (9 levensthema's van de Pa Kua) kracht te geven en je doelen en dromen te manifesteren. of om de energie richting te geven.

Alles mooi en degelijk verpakt in een royale doos van recycled materiaal.

In elke Angel Feng Shui set zit een volledige beschrijving hoe deze het beste te gebruiken. Bovendien krijg je ook het gratis Ebook van Wena Brussaard - Engelen Feng Shui Kristallen Gids met alle mooie dingen over Heilige Geometrie, Edelstenen, Grids en Rasters, en nog veel meer.

Specificatie:

  • Materiaal: kurk, stenen, katoen
  • Model: rond
  • Afmeting: ca. 18 cm x 1 cm
  • Inhoud: ronde kurk Crystal Grid, stenen set, opbergtasje en instructie (ebook om te downloaden)

 

Wat zijn Kristallen grids?

"Kristallen grids zijn net radiozenders, die muziek via een antenne (kristal) de ether in stuurt. De ether is van iedereen en jij bepaalt zelf welke muziek jij de ruimte in wilt sturen. Is jouw intentie liefde, vrede, overvloed, stem dan de kristallen af op de gewenste frequentie en plaats ze in de grid om de muziek van je hart te draaien. Met jouw kristallen grids kun je ook muziek van het heelal ontvangen. De harmonieuze klanken direct vanuit de Bron naar beneden brengen om jouw lichaam, jouw persoonlijke ruimte of zelfs onze hele planeet te zuiveren en te helen". Wena Brussaard

Wat is Engelen Feng Shui?

Engelen Feng Shui is een nieuwe methode om harmonie in je omgeving en je leven te creëren samen met je Engelen. Het hersteld de harmonie in je omgeving en in jezelf, en ruimt alle negativiteit op. De Engelen helpen je dat stukje dat jou tegenhoudt om te groeien en te stralen, voor je te helen. Een unieke combinatie van de oude wijsheid van Feng Shui en de helende Engelen energie. 

Samenwerken met de Engelen.

De laatste jaren is Wena heel druk geweest met het vergaren van kennis over de Engelen. "Ik begreep nu ook, dat de Engelen het ontbrekende element in mijn Feng Shui praktijk zijn. En dat nu mijn volgende missie begint – Engelen Feng Shui. Ik wil met deze nieuwe leer (ik noem het 4D Feng Shui) jou helpen te zijn wie je echt bent., en jouw leefomgeving daarop af te stemmen. Op dit moment is mijn grootste droom om meer positieve energie, vrede en balans …. en ALLURE (all you are) in de wereld te brengen. Wij kunnen samen de wereld mooier maken met onze unieke talenten, door simpelweg onszelf te zijn en onze passies met anderen te delen. De wereld heeft meer ALLURE nodig en jouw bijdrage is echt nodig!

MAAK GEBRUIK VAN DE KRACHT VAN ENGELEN FENG SHUI OM DE STROOM VAN POSITIEVE ENERGIE IN JE LEVEN TE VERNIEUWEN. 

Wil je meer weten over:

Zelf Feng Shui leren www.fengshuidesignacademy.com

Meer over Feng Shui lezen www.100procentfengshui.nl

Engelen en Feng Shui www. engelenfengshui.nl

© 2009 - 2018 Feng Shui Webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie