Vorige Artikel 1 van 31 Volgende

Wu Lou met Rode Strik en Trigrammen

€ 26,88 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Binnen Feng Shui wordt de Wu Lou geassocieerd goede gezondheid en een lang leven. "Sau", de god van langleven en lid van het hemelse trio, draagt deze ‘drinkfles’ met langleven elixir altijd bij zich. De Wu Lou wordt in het algemeen dichtbij het bed geplaatst om gezond te blijven en snel te genezen van een ziekte of kwaal. 

Deze Wu Lou is daarnaast voorzien van een rood lint en heeft de trigrammen op de bodem. Bovendien heeft deze speciale Wu Lou een bovenzijde die je er af kunt schroeven om hierin jouw wensen te plaatsen op een opgerold stukje papier, zo versterk je de helende werking van de Wu Lou. 

Jaar Feng Shui 2018: Deze krachtige metalen Wu Lou is zeker in 2018 aan te raden omdat ziekteenergie sterk is. De nummer 2 ster brengt het ziekte element naar de bewoners van huizen waarvan de slaapkamers en ingangen in het WESTEN liggen. Het kan voornamelijk de dochters en diegene die geboren zijn in het jaar van de HAAN het meeste raken. Alle dochters en mensen geboren onder het teken van HAAN kunnen de Wu Lou gebruiken (op het nachtkastje, bureau, koffietafel, etc.) als bescherming tegen ziekte en ongelukken.  

  • Vervaardigd uit: Metaal legering
  • Hoogte: ca. 13 cm
  • Breedte: ca. 5 cm
  • Gewicht: 150 gr

 

De Wu Lou is al sinds begin der tijden hét symbool voor goede gezondheid en een lang leven en is een zeer sterk Feng Shui product. "Sau", de god van ‘Lang Leven’ en lid van het hemelse trio (Fuk, Luk en Sau), zul je altijd met dit symbool afgebeeld zien. De Wu Lou wordt dichtbij het bed geplaatst voor gezondheid, snelle genezing en om de ziekte Chi te onderdrukken. Plaats je deze krachtige Feng Shui remedie in het oosten van je huis, dan versterk je daarmee een goede gezondheid.

Wil je meer weten over Feng Shui:

Zelf Feng Shui leren www.fengshuidesignacademy.com

Meer over Feng Shui lezen www.100procentfengshui.nl

Engelen en Feng Shui www. engelenfengshui.nl

© 2009 - 2018 Feng Shui Webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie