Vorige Artikel 5 van 15 Volgende

Nepalese Klankschaal van 7 Metalen (Medicijn Boeddha)

€ 51,88 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Mooie Singing Bowl gemaakt van 7 metalen in Nepal, met een zeer mooi gegraveerde Medicijn Boeddha afbeelding in de schaal. Deze set wordt compleet geleverd met suède afgewerkte houten klepelstok en mooie brocante kussen.

Jaar Feng Shui 2018: Reinig regelmatig de WEST hoek van je huis of werkruimte. In 2018 verblift hier de ongunstige ziektester 2 die je met de krachtige metaalgeluid onder controlekunt houden. Zeker belangrijk om dit te doen als jouw slaapkamer or voordeur hier valt.  

  • Afmeting: ca. 12 cm diameter
  • Gewicht: ca. 0,4 kg
  • Inhoud: 1 x Klankschaal, 1 x klepelstok, 1 x klankschaal kussen

 

Voorbeeld hoe een klankschaal / singing bowl te gebruiken (wakker maakt).

 

 

Klankschalen (ook bekend als 'Himalaya schalen' of 'Rin' of Suzu) zijn een soort gong of bel. De wanden en rand van de klankschaal vibreren en maken zodoende een energetisch geluid. Klankschalen komen van oorsprong uit Azië en werden gebruikt als deel van het Bon en Tantrische Boeddhisme. Vandaag de dag komen ze wereldwijd voor in vele spirituele tradities zoals meditatie, relaxen, gezondheid, persoonlijk welbevinden en religieuze oefeningen. Klankschalen komen oorspronkelijk uit Nepal, India, Japan en Korea. De beste soort komen uit de Himalaya regio en worden vaak Tibetaanse klankschalen genoemd.

In het Boeddhisme worden klankschalen gebruikt om meditatie te ondersteunen, in trance te raken en tijdens het gebed. Chinese Boeddhisten gebruiken de klankschaal bijvoorbeeld samen met een houten vis tijdens het opzeggen van het gebed en slaan op de schaal tijden een bepaald deel van hun zang de zogenoemde Sutra of Mantra. In Japan en Vietnam worden de schalen veel gebruikt tijdens het gezang maar ook om een activiteit te onderbreken en te veranderen. Het gebruik van klankschalen in Tibet is onderwerp van veel verhalen, sommige mensen zeggen dat ze gebruikt worden en werden voor meditatie, anderen zeggen dat het magische voorwerpen zijn om te transformeren (jezelf of een object).

Traditioneel worden klankschalen gemaakt van Panchaloha (Dit betekent 5 metalen in het Sanskrit) Een mengsel van Brons, Koper, Tin, Zink en andere metalen vaak met toevoeging van Goud en of Zilver en Nikkel (7 metalen). Deze klankschalen produceren  meerstemmige, poliharmonische boventonen die uniek zijn voor elke schaal. De hiervoor beschreven tonen duiden een hoge kwaliteit legering van brons aan. Het maken van klankschalen is vaak omschreven als een verloren gegane traditie en vakmanschap. Vaklieden maken nog steeds een bescheiden productie in de verborgen, slecht toegankelijke delen van Nepal.

Wil je meer weten over:

Zelf Feng Shui leren www.fengshuidesignacademy.com

Meer over Feng Shui lezen www.100procentfengshui.nl

Engelen en Feng Shui www. engelenfengshui.nl

 

© 2009 - 2018 Feng Shui Webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie