OVER ONS

Leuk dat je een bezoek brengt in de leukste webwinkel voor feng shui producten!

Mijn naam is Wena, forty something ;-), getrouwd met Ferry en moeder voor een lieve yorki, genaamd Pepsi. We wonen in het mooie stadje Culemborg en ik leef volgens mijn motto “geluk is er om door te geven”. Dagelijkse bezigheid – gelukkig voelen, dankzij het gebruik van feng shui, en dat gun ik anderen ook, dat mooie gevoel – elke dag weer.

Daarom is mensen van goede feng shui voorzien, in huis of op hun werkplek mijn levensmissie geworden. Dit doe ik dan door o.a. interieuradviezen te geven, blogs te schrijven boordevol tips hoe je harmonie met mooie woonaccessoires, kleuren en 5 elementen (hout, vuur, aarde, metaal, water) in jouw ruimte kunt scheppen. Daarnaast geef ik feng shui workshops en cursussen en sinds twee jaar ook via de webwinkel help ik je met het creëren van fantastische ruimten, met producten die de kwaliteit van Chi (levensenergie) positief beïnvloeden.

Je vindt hier een breed assortiment unieke en eerlijke feng shui producten, die ik met veel zorg en enthousiasme speciaal voor jou heb samengesteld (of ontworpen) en voorzien van handige feng shui tips. Dankzij mijn meer dan 15 jaar ervaring en expertise in traditionele feng shui advisering, ben je verzekerd van een geweldig product, dat voor je gaat werken en voor meer harmonie en geluk in je omgeving en leven zal zorgen.  

Je vindt in de Feng Shui Webwinkel een groot assortiment van de leukste lifestylemerken, zoals:

  • House of Too (van Lillian Too) Wij zijn officiële dealer van de merk WOFS die eigendom is van de wereldberoemde Feng Shui Master Lillian Too. Vele unieke en eerlijke producten die uw leven mooier kunnen maken.
  • VitaJuwel (energieke kristallen) De kracht van het water kan versterkt worden door een VitaJuwel water vitalizer.
  • Wellnest (horoscopen en interieuradviezen)
  • Feng Shui Design Academy (opleidingen en workshops)
  • Engelen Feng Shui (horoscopen en interieuradviezen met de hulp van de Engelen)

De collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe producten. Daarom is het zeer de moeite waard om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte blijft van nieuwe collecties, nieuwe items en ander interessant nieuws. En volg ons via facebook, dan mis je niets!

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief>>

Ik wens jou veel shopplezier in onze webwinkel en heb je vragen/opmerkingen bel of mail met ons!

En trouwens…ik stel jouw mening zeer op prijs. Heb je tips, een vraag, opmerking of reactie vul het contactformulier op de contactpagina in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Laat je omgeving voor je werken, met de feng shui interieur producten van Feng Shui Webwinkel.

© 2009 - 2018 Feng Shui Webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie