ALGEMENE VOORWAARDEN

Levertijd

Bestellingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld. Nadat uw bestelling bij ons is binnengekomen, krijgt u direct via het door u opgegeven e-mailadres een bevestiging van uw bestelling. Controleer de gegevens van uw bestelling nauwkeurig. Mochten er dingen niet kloppen neemt u dan contact met ons op. Uw bestelling zal afhankelijk van ontvangst op dinsdagen of op vrijrdagen verzonden worden en binnen 1 à 2 dagen geleverd worden. Dit is afhankelijk van de door u bestelde artikelen. Wanneer de levertijd sterk afwijkt van de aangegeven termijn, nemen wij daarover contact met u op.

Betaling

Alle prijzen op deze site zijn in euro’s, inclusief 9% of 21% BTW en exclusief verzendkosten. Betaling vindt vooraf plaats door overmaking via de Bank of via een elektronische betaaldienst zoals iDeal.

Betaalmogelijkheden

Bij Feng Shui Webwinkel kun je betalen door middel van iDeal, Bancontact, Belfius, MisterCash, Sofort Banking, Credit Cards, PayPal of overschrijving via je bank. Nadat wij je bestelling hebben ontvangen, sturen wij een bevestiging per email. Daarin staat een overzicht van jouw bestelling en de totale kosten.

Elektronische Betaaldiensten

Betalen met iDeal of een van de andere diensten is de meest gemakkelijke en veilige manier van betalen via internet. Nadat de betaling is voldaan, ontvang je hiervan een bevestiging. Na ontvangst van de betaling wordt jouw bestelling verwerkt.

Vooruitbetalen

Bij vooruit betalen maak je zelf het geld over naar onze bankrekening. Nadat jouw bestelling bij ons binnen is gekomen, ontvang je van ons een bevestiging per email. Hierin staat een overzicht van jouw bestelling en onze bankgegevens. Vermeld altijd het bestelnummer bij de omschrijving. De betaling dient volledig binnen 7 dagen na de besteldatum te zijn voldaan.

Na ontvangst van de betaling zal jouw bestelling verwerkt worden. De artikelen houden we 7 dagen voor je gereserveerd. Wanneer de betaling niet binnen 7 dagen na de bestelling wordt voldaan, wordt de bestelling geannuleerd. We sturen je dan een berichtje met de vraag of je de bestelling door wilt laten gaan of dat de bestelling definitief geannuleerd kan worden.

Feng Shui Webwinkel / Amerikalaan 54, 5691KE, Son en Breugel

KvK 70408599​ / ING / IBAN: NL60INGB0008004738

Cadeaus

Standaard zullen wij de bestelling sturen naar het door jou opgegeven adres. Dit kan in het geval van een cadeautje een ander adres zijn dan het factuuradres. Je kunt de gegevens daarvoor aan ons doorgeven en wij verzorgen de cadeauverpakking en het kaartje indien deze mee wordt besteld.

Verzenden

Jouw bestelling wordt bij je afgeleverd door DHL. Feng Shui Webwinkel is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van de goederen tijdens verzending. Je kunt dit risico verzekeren tegen een meerprijs. Wil je hier graag gebruik van maken, meldt dat dan bij de bestelling (kies bij het afrekenen "Versturen Binnen" voor de optie "Vezekerd").

Annuleren van een bestelling

Annuleren van een geplaatste bestelling kan tot het moment van verzending vanuit ons magazijn. Je ontvangt per email een bericht als de bestelling is verzonden.

Geschillen

Op alle overeenkomsten en transacties van Feng Shui Webwinkel is uitsluitend het Nederlands Recht van toepassing. Alle geschillen zijn onderworpen aan het oordeel van de Nederlandse bevoegde rechter, dat met uitsluiting van alle andere arbitrerende, adviserende en rechtsprekende lichamen.

Mochten we er toch niet uitkomen en je vindt dat jouw klacht onverhoopt niet of niet naar tevredenheid wordt opgelost, dan kun je, je wenden tot de Geschillencommissie Thuiswinkel via www.sgc.nl.

Daarnaast is het mogelijk jouw klacht voor te leggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/)

Privacy

Voor de afhandeling van uw bestelling hebben wij persoonlijke gegevens van je nodig. De door jou ingevoerde gegevens worden door ons tevens gebruikt om je op de hoogte te houden van nieuwe informatie of voor het verlenen van service. Onder geen beding zullen jouw gegevens worden doorgegeven, verhuurd of verkocht aan derden. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Levertijd

Bestellingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld. Nadat uw bestelling bij ons is binnengekomen, krijgt u direct via het door u opgegeven e-mailadres een bevestiging van uw bestelling. Controleer de gegevens van uw bestelling nauwkeurig. Mochten er dingen niet kloppen neemt u dan contact met ons op. Uw bestelling zal afhankelijk van ontvangst op dinsdagen of op vrijdagen verzonden worden en binnen 1 à 2 dagen geleverd worden. Dit is afhankelijk van de door u bestelde artikelen. Wanneer de levertijd sterk afwijkt van de aangegeven termijn, nemen wij daarover contact met u op.

Betaling

Alle prijzen op deze site zijn in euro’s, inclusief 9% of 21% BTW en exclusief verzendkosten. Betaling vindt vooraf plaats door overmaking via de bank/giro of via iDeal.

Betaalmogelijkheden

Bij Feng Shui Webwinkel kunt u betalen door middel van iDeal, via een van de internationale betaalmogelijkheden of een overschrijving via de bank. Nadat wij de bestelling hebben ontvangen, sturen wij een bevestiging per email. Daarin staat een overzicht van uw bestelling en de totale kosten.

iDeal

Betalen met iDeal is de meest gemakkelijke en veilige manier van betalen via internet. Nadat de betaling via iDeal is voldaan ontvangt u hiervan een bevestiging. Na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling verwerkt.

Vooruitbetalen

Bij vooruit betalen maakt u zelf het geld over naar onze bankrekening. Nadat uw bestelling bij ons binnen is gekomen, ontvangt u van ons een bevestiging per email. Hierin staat een overzicht van uw bestelling en onze bankgegevens. Vermeld altijd het bestelnummer bij de omschrijving. De betaling dient volledig binnen 7 dagen na de besteldatum te zijn voldaan.

Na ontvangst van de betaling zal uw bestelling verwerkt worden. De artikelen houden we 7 dagen voor u gereserveerd. Wanneer de betaling niet binnen 7 dagen na de bestelling wordt voldaan, wordt de bestelling geannuleerd. We sturen u dan een berichtje met de vraag of u de bestelling door wilt laten gaan of dat de bestelling definitief geannuleerd kan worden.

Feng Shui Webwinkel / Roosje Voslaan 2 / 4105 JZ Culemborg

KvK 67762220 / ABNAMRO / IBAN: NL91ABNA0581911040 / BTW NL- 8571.64.776.B.01

Cadeaus

Standaard zullen wij de bestelling sturen naar het door u opgegeven adres. Dit kan in het geval van een cadeautje een ander adres zijn als het factuuradres. U kunt de gegevens daarvoor aan ons doorgeven en wij verzorgen de cadeauverpakking en het kaartje indien deze mee wordt besteld.

Verzenden

Uw bestelling wordt bij u afgeleverd door DHL | PostNL. Feng Shui Webwinkel is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van de goederen tijdens verzending. U kunt dit risico verzekeren tegen een meerprijs. Wilt u hier gebruik van maken, meldt dat dan bij de bestelling (kies bij het afrekenen "Versturen Binnen" voor de optie "Vezekerd").

Retour sturen

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren?

Binnen de zichttermijn van 14 dagen is retourneren mogelijk, zorg er wel voor dat het pakket voldoende gefrankeerd is. Wij adviseren altijd om het pakket met track&trace te verzenden en om een bewijs van de retourzending te vragen bij het desbetreffende verzendpunt.

Het aankoopbedrag wordt binnen een termijn van dertig dagen teruggestort.

Bij producten die beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen behouden wij ons het recht de retour te weigeren of de schade in rekening te brengen.

Hoe moet ik het product retourneren?

Retouren worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling -indien redelijkerwijs mogelijk- ongeschonden, in originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos worden geretourneerd. Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele pakking zorgvuldig open te maken, zodat je deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Vraag via klantenservice@fengshuiwebwinkel.nl een RTN nummer aan, en vul dit nummer op het retourformulier in, met al je andere gegevens. Het retourformulier kun je hier downloaden. Doe dit formulier in de doos zodat wij je retour snel in behandeling kunnen nemen.

Tot wanneer mag ik mijn bestelling retour sturen?

Het recht op restitutie vervalt na 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Houd wel rekening met onderstaande:

Geur-, voeding- en cosmetische artikelen (zoals o.a. geuroliën, lotion, Himalaya zout, etc.) mogen alleen geretourneerd worden mits in originele en afgesloten verpakking wegens hygiëne.
Persoonlijke artikelen (zoals certificaten, horoscopen, ebooks, kalenders, etc.) en kaartjes voor evenementen (zoals seminar`s, lezingen, gastoptredens, etc.) mogen helaas niet geretourneerd worden, vanwege de specifieke eigenschappen.
Retouren worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling -indien redelijkerwijs mogelijk- ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd.
Hoe snel wordt mijn retour verwerkt?

Je ontvangt per e-mail een bevestiging wanneer wij de producten retour hebben ontvangen en de retourzending in behandeling wordt genomen. Na ontvangst van deze e-mail wordt het geld binnen de termijn teruggestort.

Wat moet ik doen als mijn bestelling niet compleet of beschadigd is?

Als er iets niet klopt met de bestelling die je hebt ontvangen of (een deel er van) de bestelling is beschadigd, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij adviseren je wat te doen en helpen het probleem op te lossen!

Wanneer een artikel niet volgens de afspraken wordt geleverd, kan dit geruild worden. In het geval van beschadiging kunnen wij het onderdeel of artikel retour nemen. Stuur ons binnen 7 dagen nadat je het pakket ontvangen hebt een email naar klantenservice@fengshuiwebwinkel.nl waarin je de reden van reclamatie omschrijft. Eventuele beschadigingen kunnen ook door middel van een digitale foto voor ons zichtbaar gemaakt worden. Download het retourformulier en zie bij retouren (boven) hoe het product of onderdeel terug te sturen. Vervolgens mag je het artikel of onderdeel, binnen 7 dagen, aan de hand van onze aanwijzingen terugsturen in de originele verpakking. Laat het pakket hiervoor voldoende frankeren en voorzie de zending van een het retourformulier. Vermeld hierin duidelijk je naam, adres, RTN nummeren e-mailadres. Zodra wij het artikel hebben ontvangen krijg je een email ter bevestiging. Volgens afspraak zullen wij de reparatie uitvoeren of een nieuw artikel/onderdeel toesturen.

Annuleren van een bestelling

Annuleren van een geplaatste bestelling kan tot het moment van verzending vanuit ons magazijn. Je ontvangt per email een bericht als de bestelling is verzonden.

Is de bestelling betaald met iDeal, Bancontact, MisterCash, KBC of Sofort Banking dan wordt er € 2,50 betaalkosten in rekeninggebracht. Dit wordt dan verminderd op het terug te storten bedrag.

Geschillen

Op alle overeenkomsten en transacties van Feng Shui Webwinkel is uitsluitend het Nederlands Recht van toepassing. Alle geschillen zijn onderworpen aan het oordeel van de Nederlandse bevoegde rechter, dat met uitsluiting van alle andere arbitrerende, adviserende en rechtsprekende lichamen.

Tevens bestaat de mogelijkheid om zich te wenden tot deze Europese Geschillencommissie: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Privacy

Voor de afhandeling van uw bestelling hebben wij persoonlijke gegevens van u nodig. De door u ingevoerde gegevens worden door ons tevens gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe informatie of voor het verlenen van service. Onder geen beding zullen uw gegevens worden doorgegeven, verhuurd of verkocht aan derden.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2009 - 2020 Feng Shui Webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.