PRIVACY

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 26-03-2018.

ALL.U.RE VOF (hierna: Feng Shui Webwinkel) vindt het belangrijk dat jouw persoonlijke informatie goed beveiligd wordt. Deze privacyverklaring beschrijft onze handelingen met betrekking tot het opslaan van jouw informatie en gebruik van deze informatie voor onze website.

Feng Shui Webwinkel kent je eventuele zorgen over de beveiliging van jouw persoonlijke informatie.

  • Als je gebruikmaakt van onze webwinkel worden er persoonsgegevens, oftewel privacygevoelige gegevens, verwerkt. Feng Shui Webwinkel kent de eventuele zorgen over de beveiliging van jouw persoonlijke informatie en vindt het belangrijk dat er zorgvuldig mee wordt omgegaan. Je persoonlijke gegevens worden dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd door ons. Daarbij houden we ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat:
  • We duidelijk vermelden met welk doel wij persoonsgegevens verwerken. Dat kun je lezen in deze privacyverklaring;
  • We het verzamelen van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • We jou eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om je persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin je toestemming vereist is;
  • We passende beveiligingsmaatregelen nemen om je persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • We je recht respecteren om je persoonsgegevens op aanvraag in te zien, te corrigeren of te verwijderen.
  • Feng Shui Webwinkel is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen we uit welke persoonsgegevens we verzamelen en gebruiken voor onze website en waarom we dat doen. We raden je aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.

We kunnen deze privacyverklaring van tijd tot tijd veranderen. Wij brengen je hiervan op de hoogte door een melding op deze pagina. Door bovenaan deze pagina te kijken naar de laatste datum van de huidige privacyverklaring, kun je zien wanneer deze voor het laatst is aangepast. Het is dus raadzaam deze verklaring geregeld te bekijken, zodat je van wijzigingen op de hoogte bent.

Waarvoor gebruikt Feng Shui Webwinkel jouw persoonsgegevens?

Als je gebruik maakt van onze webwinkel verkrijgen wij bepaalde gegevens van jou. Deze zijn nodig voor het plaatsen en voor het afhandelen van je bestelling. Als je een bestelling plaatst, wordt je gevraagd om een aantal persoonsgegevens in te vullen. Die worden bijvoorbeeld gebruikt om je pakket op het juiste adres te bezorgen of om contact met je op te nemen over je bestelling als dat nodig is.

In het onderstaande overzicht kun je zien welke gegevens we nodig hebben. Wij gebruiken en bewaren alleen de persoonsgegevens die rechtstreeks door jou worden opgegeven, in het kader van de door jou geplaatste bestelling. Als dat nodig is voor een goede afhandeling, kunnen we je persoonsgegevens ook aan derden verstrekken. Meer daarover lees je verderop in deze privacyverklaring onder het kopje ‘Verstrekking aan derden’.

Welke gegevens heeft Feng Shui Webwinkel van je nodig?

Voor- en achternaam: Zo weten we bij wie de bestelling moet worden afgeleverd.

Adres en woonplaats: Deze gegevens zijn onmisbaar bij het plaatsen van een bestelling. We moeten natuurlijk weten waar we het pakket kunnen afleveren.

Telefoonnummer: Mocht het nodig zijn, dan nemen we graag snel contact met je op over je bestelling.

Factuuradres: Deze gegevens hebben we nodig om de factuur naar de juiste plek te sturen.

E-mailadres: Als je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je daarna een e-mail om deze te bevestigen. Verder ontvang je bijvoorbeeld een bericht als je pakket wordt verzonden. We kunnen je e-mailadres ook gebruiken om contact op te nemen om erachter te komen of je tevreden bent met onze producten en service.

Betalingsgegevens: Bij het betalen van je order maak je gebruik van onze beveiligde betaalomgeving. Wanneer je bijvoorbeeld met iDeal of met een van onze andere betaalmogelijkheden betaalt of het bedrag naar ons overboekt, worden je gegevens in onze administratie opgeslagen om de betaling aan jouw bestelling te kunnen koppelen. Verder gebruiken we je bankrekeningnummer alleen als je geld van ons terugkrijgt. Jouw betalingen gaan via een beveiligde verbinding naar Mollie BV. Zij voeren onze online betalingen uit, dus wij krijgen jouw gegevens niet te zien. Mollie BV laat ons alleen weten of je betaling is gelukt.

Geslacht: Deze informatie is handig wanneer we contact met je opnemen, bijvoorbeeld bij het sturen van een e-mail.

Registratie en toegang tot je eigen account

Als extra optie kun je in onze webwinkel jezelf eerst registreren voor een account, maar dit is niet nodig voor het plaatsen van een bestelling. Nadat je je geregistreerd hebt, bewaren we de door jou gekozen gebruikersnaam en de ingevoerde persoonsgegevens. Zo hoef je deze niet steeds opnieuw in te vullen en kunnen we bijvoorbeeld gemakkelijk contact opnemen over je bestelling, mocht dat nodig zijn. Nadat je je geregistreerd hebt, krijg je toegang tot je eigen account op onze website. Daar kun je onder andere je bestellingen bekijken of je gegevens wijzigen.

Vragen stellen via het contactformulier

In onze webwinkel heb je de mogelijkheid om contact op te nemen via een contactformulier. Daar word je gevraagd enkele gegevens in te vullen, zoals je e-mailadres. Je kunt zelf kiezen welke gegevens je verstrekt. Deze gegevens worden alleen gebruikt om contact met je op te nemen voor het beantwoorden van je vraag. Ze worden bewaard totdat je vraag volledig is beantwoord en afgehandeld.

Blijf op de hoogte van Feng Shui Webwinkel via onze nieuwsbrief

Feng Shui Webwinkel verstuurt soms een nieuwsbrief om geïnteresseerden te informeren over nieuwe producten en diensten, en speciale acties. Als je een bestelling hebt geplaatst bij Feng Shui Webwinkel, kun je meteen aangeven of je wilt worden toegevoegd aan de lijst van abonnees. Wil je de nieuwsbrief niet langer ontvangen? Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee je je eenvoudig kunt afmelden.

Verstrekking aan derden

Wij verstrekken je persoonsgegevens en de aan jouw gebruikersnaam gekoppelde gegevens niet aan derden, tenzij dat noodzakelijk is voor de afhandeling van je bestelling. Zo geven we je naam en adresgegevens door aan onze vervoerders, zoals DHL en PostNL (via SendCloud BV), om te zorgen dat zij het pakket bij jou kunnen afleveren.

SendCloud

Wij maken gebruik van de verzendtools van SendCloud BV. Deze gegevens worden via een zg. API (digitale verbinding) opgehaald door SendCloud om hiervan labels te maken en de verzending van jouw bestelling in goede banen te leiden. Wij hebben SendCloud niet toegestaan de verkregen informatie te gebruiken voor andere diensten dan het verzenden van onze pakketten.

Mijn Webwinkel

Onze webwinkel draait op het systeem van Mijnwebwinkel. De gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

Mochten we fraude of misbruik van onze webwinkel vermoeden, dan kunnen wij persoonsgegevens aan de bevoegde autoriteiten overhandigen. Verder zijn in onze webwinkel social media-buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens. Meer informatie daarover vind je in ons cookiebeleid.

Hoe lang worden je gegevens bewaard?

De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard zolang dat nodig is om je bestellingen af te handelen, inclusief de garantieperiode. Daarna bewaren wij gegevens nog maximaal een jaar voor de beschreven statistische doeleinden, zoals Google Analytics. De gegevens worden vervolgens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht van zeven jaar voor betaalgegevens).

Websites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze webwinkel zijn verbonden. We kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare en veilige manier met je persoonsgegevens omgaan. We raden je dan ook aan de privacyverklaring van deze websites te lezen voordat je van deze websites gebruikmaakt.

  • Geen publicatie van je persoonlijke gegevens
  • Wij publiceren je klantgegevens niet.
  • Het bestelproces is van het begin tot het einde veilig
  • Onze bestelprocedure vindt geheel plaats via een beveiligde SSL-verbinding. Je hebt hier geen speciale software voor nodig: bij de Feng Shui Webwinkel bestel je altijd veilig.

Het inzien en wijzigen van je gegevens

Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent het inzien, wijzigen of verwijderen van je persoonsgegevens kun je altijd contact met ons opnemen. Je kunt bijvoorbeeld een verzoek indienen om een gegevensexport te ontvangen met de gegevens die wij met jouw toestemming gebruiken. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Deze kun je terugvinden in de instellingen van je browser. Het is eveneens mogelijk om gemotiveerd aan te geven dat je de verwerking van persoonsgegevens door ons wilt laten beperken.

Voor al je vragen over ons privacybeleid kun je contact opnemen met de contactgegevens onderaan deze pagina. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je vragen om je te identificeren als je een verzoek indient.

Niet tevreden? Dan kun je contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens

Ben je niet tevreden over de verwerking van je persoonsgegevens? Wij helpen je natuurlijk graag verder, dus je kunt altijd contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. Daarnaast heb je op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen onze verwerking van persoonsgegevens. Hiervoor kun je contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Onze contactgegevens:

Feng Shui Webwinkel
T.a.v.: Klantenservice
Roosje Voslaan 2
4105JZ Culemborg
Nederland

Overige informatie over ons:

Telefoon: +31 [0]6 200 247 10
E-mail: klantenservice@fengshuiwebwinkel.nl
KvK: 67762220

 

© 2009 - 2018 Feng Shui Webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.