Buddha Fontein Kopen?

Een Buddha fontein heeft een positieve werking op je gemoedstoestand. Het stromende water is rustgevend, ontspannen en 100% natuurlijk! Het zorgt voor ontspanning en rust. Of je de water fontein nu in de woonkamer plaatst, in de slaapkamer of in de tuin. Wat is er nu heerlijker dan het subtiel geluid van stromend water?

Feng Shui Webwinkel heeft verschillende waterfonteinen, allen persoonlijk voor jou geselecteerd ten behoeve van een ontspannen gemoedstoestand. Daarbij is het natuurlijk ook belangrijk, volgens de Feng Shui leer, waar je de waterfontein plaatst. Bij ons krijg je een gratis document erbij waar in staat waar je deze het beste kunt plaatsen en daarmee het meest kunt genieten van jouw water fontein!

Buddha Fontein

Shop een Feng Shui Webwinkel Buddha Fontein

  Boeddha Waterornament kopen bij Feng Shui Webwinkel

  Binnen de leer van Feng Shui is water het element van levensenergie. Stromend water trekt namelijk de positieve energie (welvaartenergie) aan. Feng Shui Kamerfonteinen en Waterornamenten zorgen voor gunstige energie voor het huis en de mensen erin.

  Waterenergie staat binnen Feng Shui voor communicatie, ideeën, geluk en succes zowel binnen ons privé- als zakelijke leven. Fonteinen accumuleren deze energie (Chi) en geven deze weer aan onze leef- en werkomgeving af, door het stromende water. Doordat de Pa Kua een exacte sector aanwijst voor het plaatsen van deze waterenergie, kan men de stroming van de energie in de ruimte positief beïnvloeden.

  Boeddha Fontein binnen

  Ben jij op zoek naar een leuk decoratie item voor in je woonkamer?  Zet dan iets speciaals neer, wat sfeer geeft aan je huis! Een buddha fontein voor binnen is de ideale oplossing.

  Bij Feng Shui Webwinkel vindt je verschillende soorten fonteinen. Van Edelsteen Fonteinen tot Zen Fonteinen en Boeddha Fonteinen.

  Boeddha fontein met verlichting

  De boeddha fontein hoef je niet aan te sluiten op de waterleiding. Het heeft namelijk al een waterreservoir of bassin die je vult met water. Dit water wordt dan omhoog gepompt met een pomp. Het vallende water wordt weer opgevangen in het reservoir. Ideaal, want je hebt geen waterverspilling en je hoeft je geen zorgen te maken of de fontein het wel doet.

  Daarnaast hebben al onze boeddha fonteinen prachtige led-verlichting zodat het niet alleen rustgevend is om naar te luisteren. Maar ook om naar te kijken!

  Een fontein kun je dus overal plaatsen. Van in de woonkamer tot aan je tuin. Handig is dat je bij aanschaf van een Feng Shui water fontein ook een pa kua document er gratis bij krijgt waarin staat waar je je fontein het beste kunt plaatsen voor de beste energie!

  Buddha fontein en stromend water

  Buddha fonteinen hebben een positieve werking op uw gemoedstoestand. Het geluid van stromend water zorgt voor ontspanning en rust. Wat is er nou heerlijker dan om buiten te zitten, met op de achtergrond een subtiel geluid van stromend water?

  Buddha FonteinHet met behulp van een waterfontein is het creëren van een rustige atmosfeer in uw tuin nog maar een kleine moeite. De waterfontein voldoet hierin altijd!

  Wil je meer weten over Feng Shui Webwinkel? Volg ons dan ook op Facebook en Instagram!