Buddha Fontein Kopen?

Een Buddha fontein heeft een positieve werking op je gemoedstoestand. Het stromende water is rustgevend, ontspannen en 100% natuurlijk! Het zorgt voor ontspanning en rust. Of je de water fontein nu in de woonkamer plaatst, in de slaapkamer of in de tuin. Wat is er nu heerlijker dan het subtiel geluid van stromend water?

Feng Shui Webwinkel heeft verschillende waterfonteinen, allen persoonlijk voor jou geselecteerd ten behoeve van een ontspannen gemoedstoestand. Daarbij is het natuurlijk ook belangrijk, volgens de Feng Shui leer, waar je de waterfontein plaatst. Bij ons krijg je een gratis document erbij waar in staat waar je deze het beste kunt plaatsen en daarmee het meest kunt genieten van jouw water fontein!

Buddha Fontein

Shop een Feng Shui Webwinkel Buddha Fontein

  Kamerfontein Hua Lotus (Liefde, Gezondheid, Rijkdom en Rust)

  38.88
  Mooie fontein met vallend water, van laag naar laag, elke keer weer het activeren van het geluk. Water welke over van de ene cascade naar de andere stroomt activeert de Chi (energie). De naam Hua staat voor verandering en groei, zoals een lotus vanuit het diepe naar iets moois veranderd. Het bijzondere aan deze fontein is dat jij zelf bepaalt welke Chi wordt geactiveerd! Standaard wordt de Sutra Boeddha bij deze fontein meegeleverd, maar je kunt zelf een van de andere Boeddha's (met elk hun eigen Chi) erbij bestellen. Zo bepaal jij wat voor jou gaat werken. Extra – Voorzien van uniek document met Pa Kua en beschrijving van beste plaatsing op basis van Feng Shui.

  Kamerfontein Beautiful Karma (Rust en Spiritualiteit)

  62.88
  Deze mooie kamerfontein Beautiful Karma is gebaseerd op de Feng Shui principes van het oude China. De waterstroom van deze fontein gaat van achter de Boeddha van laag naar laag naar beneden, waarbij het een rustgevend geluid produceert en er voor zorgt dat de kamer waar deze in geplaatst is volledig in harmonie en balans komt en bij elke stroom van het water met positieve Chi wordt gevuld. Extra – Voorzien van uniek document met Pa Kua en beschrijving van beste plaatsing op basis van Feng Shui.

  Kamerfontein Namasté (Rust en Vitaliteit)

  39.88
  Boeddhistische fontein gebaseerd op de Feng Shui principes van het oude China.Deze fontein met haar mooie rotspartij is geschikt voor zowel ontspanning en meditatie als het vergaren van rijkdom, dit omdat de donkere rotsen het gevoel van stevigheid en aarding weerspiegelt. Extra – Voorzien van uniek document met Pa Kua en beschrijving van beste plaatsing op basis van Feng Shui.

  Fontein Ayurveda XXL (Rust en Meditatie)

  438.00
  Grote wand fontein voor in een praktijkruimte, meditatie ruimte, kantoor of in de woonkamer met vallend water, als een waterval die rust en voorspoed brengt. Water dat in een mooie heldere stroom naar je toekomt activeert de Chi (energie). De naam Ayurveda staat voor verandering en groei, zoals een lotus vanuit het diepe naar iets moois veranderd. Extra – Voorzien van uniek document met Pa Kua en beschrijving van beste plaatsing op basis van Feng Shui. Let op! Deze Fontein heeft een levertijd van 14 dagen.

  Kamerfontein Happy & Wealthy (Rijkdom en Carrière)

  68.88
  Deze grote waterval fontein met Gouden Thaise Boeddha is gebaseerd op de Feng Shui principes van het oude China. De waterstroom van deze fontein produceert een rustgevend geluid en zorgt ervoor dat de ruimte waar deze in geplaatst is, volledig in harmonie en balans komt om op de juiste wijze 'zaken te doen'. Extra – Voorzien van uniek document met Pa Kua en beschrijving van beste plaatsing op basis van Feng Shui.

  Kamerfontein Secret Garden (Voorspoed & Geluk)

  65.88
  Grote fontein met Gouden Boedda. Omdat deze zo stevig en massief oogt is deze ideaal voor geldgeluk en rijkdom. De gestapelde stenen geven het gevoel van stijgende rijkdom (het stapelen van geld), waar het water (chi) rijkelijk overheen stroomt om dit te activeren. Bovendien is de Gouden Boeddha een mooi symbool voor rijkdom en welvaart. Extra – Voorzien van uniek document met Pa Kua en beschrijving van beste plaatsing op basis van Feng Shui.

  Kamerfontein Lotus Boeddha (Rust en Vitaliteit)

  38.88
  Boeddhistische fontein gebaseerd op de Feng Shui principes van het oude China. De waterstroom van deze fontein produceert een rustgevend geluid en zorgt ervoor dat de kamer waar deze in geplaatst is volledig in harmonie en balans komt. Extra – Voorzien van uniek document met Pa Kua en beschrijving van beste plaatsing op basis van Feng Shui.

  Kamerfontein Beautiful Karma II (Rust en Spiritualiteit)

  62.88
  Deze mooie kamerfontein Beautiful Karma II is gebaseerd op de Feng Shui principes van het oude China. De waterstroom van deze fontein gaat van achter de Boeddha van laag naar laag naar beneden, waarbij het een rustgevend geluid produceert en er voor zorgt dat de kamer waar deze in geplaatst is volledig in harmonie en balans komt en bij elke stroom van het water met positieve Chi wordt gevuld. Extra – Voorzien van uniek document met Pa Kua en beschrijving van beste plaatsing op basis van Feng Shui.

  Kamerfontein Rijkdom Boeddha met Ru Yi (Rijkdom en Carrière)

  33.88
  Deze fontein is gebaseerd op de Feng Shui principes van het oude China. Happy Boeddha zittend met Ru Yi (wensvervullend juweel, het symbool van geluk, voorspoed en autoriteit), kralenketting en zittend op geluksmuntjes met een draaiende verlichte bal. De draaiende beweging van de bal stimuleert de chi en stroom van rijkdom in je leven. Extra – Voorzien van uniek document met Pa Kua en beschrijving van beste plaatsing op basis van Feng Shui.

  Kamerfontein Indian Dream (Voorspoed en Harmonie)

  69.88
  Deze grote kamerfontein met de Indiaanse god Ganesha is gebaseerd op de Feng Shui principes van het oude China. De waterstroom van deze fontein gaat van laag naar laag, waarbij het een rustgevend geluid produceert en er voor zorgt dat de kamer waar deze in geplaatst is volledig in harmonie en balans komt en bij elke stroom van het water met positieve Chi wordt gevuld. Extra – Voorzien van uniek document met Pa Kua en beschrijving van beste plaatsing op basis van Feng Shui.

  Kamerfontein Chakra (Geld en Rijkdom)

  60.88
  Deze robuuste fontein Chakra is gebaseerd op de Feng Shui principes van het oude China. Deze fontein met het vallende water van mandje tot mandje is geschikt voor zowel ontspanning en het vergaren van rijkdom, dit omdat de donkere ondergrond het gevoel van stevigheid en aarding weerspiegelt en de achterwand en ronde vorm van het reservoir voor het accumuleren van geld staat. Bovendien geeft de Gouden Boeddha een gevoel van rijkdom, maar ook een stukje sereniteit. In deze fontein komen beide werelden mooi samen in harmonie. Extra – Voorzien van uniek document met Pa Kua en beschrijving van beste plaatsing op basis van Feng Shui.

  Kamerfontein Money Boeddha (Geld en Rijkdom)

  39.88
  Deze robuuste fontein 'Money Boeddha' is gebaseerd op de Feng Shui principes van het oude China. Deze fontein met het vallende water van mandje tot mandje is geschikt voor zowel ontspanning en het vergaren van rijkdom, dit omdat de donkere ondergrond het gevoel van stevigheid en aarding weerspiegelt en de achterwand en ronde vorm van het reservoir voor het accumuleren van geld staat. Bovendien geeft de Gouden Boeddha een gevoel van rijkdom, maar ook een stukje sereniteit. In deze fontein komen beide werelden mooi samen in harmonie. Extra – Voorzien van uniek document met Pa Kua en beschrijving van beste plaatsing op basis van Feng Shui.

  Boeddha Waterornament kopen bij Feng Shui Webwinkel

  Binnen de leer van Feng Shui is water het element van levensenergie. Stromend water trekt namelijk de positieve energie (welvaartenergie) aan. Feng Shui Kamerfonteinen en Waterornamenten zorgen voor gunstige energie voor het huis en de mensen erin.

  Waterenergie staat binnen Feng Shui voor communicatie, ideeën, geluk en succes zowel binnen ons privé- als zakelijke leven. Fonteinen accumuleren deze energie (Chi) en geven deze weer aan onze leef- en werkomgeving af, door het stromende water. Doordat de Pa Kua een exacte sector aanwijst voor het plaatsen van deze waterenergie, kan men de stroming van de energie in de ruimte positief beïnvloeden.

  Boeddha Fontein binnen

  Ben jij op zoek naar een leuk decoratie item voor in je woonkamer?  Zet dan iets speciaals neer, wat sfeer geeft aan je huis! Een buddha fontein voor binnen is de ideale oplossing.

  Bij Feng Shui Webwinkel vindt je verschillende soorten fonteinen. Van Edelsteen Fonteinen tot Zen Fonteinen en Boeddha Fonteinen.

  Boeddha fontein met verlichting

  De boeddha fontein hoef je niet aan te sluiten op de waterleiding. Het heeft namelijk al een waterreservoir of bassin die je vult met water. Dit water wordt dan omhoog gepompt met een pomp. Het vallende water wordt weer opgevangen in het reservoir. Ideaal, want je hebt geen waterverspilling en je hoeft je geen zorgen te maken of de fontein het wel doet.

  Daarnaast hebben al onze boeddha fonteinen prachtige led-verlichting zodat het niet alleen rustgevend is om naar te luisteren. Maar ook om naar te kijken!

  Een fontein kun je dus overal plaatsen. Van in de woonkamer tot aan je tuin. Handig is dat je bij aanschaf van een Feng Shui water fontein ook een pa kua document er gratis bij krijgt waarin staat waar je je fontein het beste kunt plaatsen voor de beste energie!

  Buddha fontein en stromend water

  Buddha fonteinen hebben een positieve werking op uw gemoedstoestand. Het geluid van stromend water zorgt voor ontspanning en rust. Wat is er nou heerlijker dan om buiten te zitten, met op de achtergrond een subtiel geluid van stromend water?

  Buddha FonteinHet met behulp van een waterfontein is het creëren van een rustige atmosfeer in uw tuin nog maar een kleine moeite. De waterfontein voldoet hierin altijd!

  Wil je meer weten over Feng Shui Webwinkel? Volg ons dan ook op Facebook en Instagram!