RETOURNEREN

Als er iets niet klopt met de bestelling die je hebt ontvangen of de bestelling is (gedeeltelijk) beschadigd, neem dan contact op met ons! Wij zorgen dat er zo snel mogelijk een oplossing komt!

Mocht het bestelde product toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoen, en wil je deze niet ruilen ? Dan kun je het product of je bestelling natuurlijk retourneren naar ons en zullen wij, zodra we deze hebben ontvangen het aankoopbedrag op uw rekening crediteren. Let op, de volgende voorwaarden zijn van toepassing bij het retourneren:

  • Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product vervolgens retour te sturen. Je krijgt dan het aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar Feng Shui Webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder.
  • Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
  • Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@fengshuiwebwinkel.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Houd aub wel rekening met onderstaande:

  • Geur-, voeding- en cosmetische artikelen (zoals o.a. geuroliën, lotion, Himalaya zout, etc.) mogen alleen geretourneerd worden mits in  originele en afgesloten verpakking wegens hygiëne.
  • Persoonlijke artikelen (zoals certificaten, horoscopen, ebooks, kalenders, etc.) en kaartjes voor evenementen (zoals seminar’s, lezingen, gastoptredens, etc.) mogen helaas niet geretourneerd worden, vanwege de specifieke eigenschappen.
  • Retouren worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling -indien redelijkerwijs mogelijk – ongeschonden, in originele verpakking en in stevige verzenddoos worden geretourneerd.

Retouren worden alleen in behandeling genomen wanneer de bestelling – indien redelijkerwijs mogelijk- ongeschonden, in originele verpakking en in stevige kartonnen verzenddoos worden geretourneerd.

Wij adviseren daarom altijd de verzenddoos en originele pakking zorgvuldig open te maken, zodat je deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen.

Daarnaast willen we je adviseren om het pakket met track & trace te verzenden en om een bewijs van de retourzending te vragen bij het desbetreffende verzendpunt. Let op! de verzendkosten voor het retoursturen worden niet vergoed.

Feng Shui Webwinkel

Amerikalaan 54

5691KE Son en Breugel

Feng Shui Webwinkel streeft ernaar de eventuele retouren die we ontvangen zo snel mogelijk af te handelen. Over het algemeen kun je ervan uitgaan dat wij, zodra de retour is ontvangen, binnen 2 werkdagen het geld terugstorten op je rekening. Afhankelijk van de bank kan hier wellicht nog een extra dag bij komen voordat het geld op je rekening zichtbaar is!

RUILEN

Dat kan! Wij willen dat onze klanten tevreden en blij zijn met de bestelde producten! Mocht je dus niet helemaal tevreden zijn, om wat voor reden dan ook, kun je de producten ruilen.

Laat ons even weten (via e-mail, bellen mag ook) dat de producten/bestelling retour komt en welke je daarvoor in de plaats zou willen ontvangen. Let op: De kosten voor het retourneren worden alleen vergoed mits het product beschadigd is of niet goed werkt!