Over Feng Shui Webwinkel

Feng Shui Webwinkel is al meer dan 10 jaar de specialist op het gebied van Feng Shui producten en spirituele artikelen. Producten voor in je huis of kantoor die je, aan de hand van de oeroude Chinese Feng Shui leer zo in je omgeving kunt plaatsen, dat dit uiteindelijk de juiste energie geeft.

Op de juiste locatie geplaatst aan de hand van Feng Shui principes kan dit zelfs leiden tot rust, liefdesgeluk, succes & rijkdom!

In eerste instantie is de Feng Shui Webwinkel opgericht in Culemborg, als aanvulling van de Feng Shui Design Academy. Inmiddels, enkele jaren later, een op zichzelf staande en volwaardige shop waar je van alles kunt vinden op het gebied van Feng Shui en Spirituele artikelen.

Door de jaren heen is er dus best wat veranderd, maar een aantal dingen zijn hetzelfde gebleven: Onze prachtige producten, de passie en liefde die we er in stoppen en ons motto: Good Vibes Only!

Contact

Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken doen we er alles aan om de allermooiste producten te selecteren en hierbij zo veel mogelijk ondersteunende informatie te bieden over de plaatsing van de producten in je huis!

Daarnaast zorgen we er natuurlijk voor dat jij veilig en vertrouwd kunt shoppen in onze webshop, en zorgen we dat we jouw bestelling zo snel mogelijk verpakken en versturen!

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, wij staan voor je klaar!

Veel shop plezier!

Met Feng Shui groet / ????,

Team Feng Shui Webwinkel