Ganesha beeld Kopen?

Wil jij een prachtig Boeddha Beeld of Ganesha Beeld kopen? Ganesha staat voor wijsheid en meditatie. Hij is de god van kennis en wijsheid, neemt hindernissen weg en is de beschermheilige van reizigers. Hindoes bidden tot Ganesha voor ze aan iets nieuws beginnen, zoals een nieuwe baan of wanneer ze verhuizen.

Bij Feng Shui Webwinkel vind je prachtige Ganesha Beelden, Boeddha Beelden maar bijvoorbeeld ook kamerfonteinen met Ganesha!

Ganesha Beeld

Ganesha Beeld kopen bij Feng Shui Webwinkel

Ganesha, ook wel gespeld Ganesh, wordt van oudsher aanbeden en is de beschermheer is van intellectuelen, bankiers, schriftgoden en schrijvers.

Zijn naam betekent zowel “Heer van het Volk” (gana betekent het gewone volk) als “Heer van de Gana’s” (Ganesha is het hoofd van de gana’s, de goblin-gastheren van Shiva). Ganesha wordt over het algemeen afgebeeld als iemand die een paar ronde Indiase snoepjes in zijn hand houdt, waar hij buitengewoon dol op is.

Zijn voertuig (vahana) is de grote Indiase bandicoot rat, die symbool staat voor Ganesha’s vermogen om alles te overwinnen om te krijgen wat hij wil. Net als een rat en als een olifant is Ganesha een verwijderaar van obstakels.

Boeddha Beeld

Ganesha staat voor wijsheid en meditatie. Hij is de god van kennis en wijsheid, neemt hindernissen weg en is de beschermheilige van reizigers. Hindoes bidden tot Ganesha voor ze aan iets nieuws beginnen, zoals een nieuwe baan of wanneer ze verhuizen.

Ganesha Beeld

Bovendien is deze beeldje ook leuk als geschenk (want geluk is om door te geven) of voor je eigen Boeddha verzameling. Bij Feng Shui Webwinkel kun je natuurlijk ook een mooi beeld van Ganesha kopen. Maar kun je bijvoorbeeld ook gaan voor een Boeddha fontein met Ganesha, de Indian Dream Kamerfontein.

Wil je meer weten over Feng Shui Webwinkel? Volg ons dan ook op Facebook en Instagram!