Kristallen Bol Kopen

Ben je op zoek naar een Kristallen Bol? Een glazen bol om in te kijken waardoor je net als een waarzegger of helderziende de toekomst in kunt kijken? Feng Shui Webwinkel heeft verschillende kristallen bollen. Glazen bollen om in te kijken maar ook kristallen raamhangers om in je woonkamer, auto of in de slaapkamer te hangen.

Glazen Bol Betekenis

Deze kristalglazen energiebollen zijn kunnen ge-ënergetiseerd of gereinigd worden met puur licht van de zon of van de maan, afhankelijk van de toepassing.

De kenmerken van een glazen bol is dat ze een oneindige hoeveelheid kosmische (levens)energie uitstralen.

Met name deze Chi zorgt ervoor dat alles in haar bereik meer in harmonie komt en naar een hogere resonantie gaat trillen. Deze bollen zijn zeer effectief binnen de klassieke Feng Shui als de Engelen Feng Shui. Deze bollen kun je dus opladen met energetisch laden met een liefdevolle energie.

Door het centraal plaatsen van de bol in de ruimte, krijgen de chakra’s en  aura een milde energie ondersteuning, waarbij trilling naar een hoger niveau plaats vindt.

Feng Shui Kristallen Bol

Kristal Raamhanger

Er zijn verschillende manieren waarop deze kristallen kunnen helpen met de chi van onze ruimtes: afbuigen, beschermen, aantrekken.

Afbuigen

Omdat deze kristallen veelzijdig zijn, hebben ze een manier om negatieve chi in onze huizen af te buigen. Ze zijn geweldig om tussen de voordeur en de trap te hangen als ze op één lijn liggen. Als je bed of bureau direct in lijn met de deur in de kamer staan, kun je er een tussen de deur en je bed (of bureau) hangen om de chi af te buigen en je geen schade te berokkenen.

Bescherming

Als je een giftige pijl hebt (scherpe hoek die naar je toe wijst), kun je er een aan het plafond hangen in die hoek van 90 graden en het zal de chi die uit de hoek komt verzachten. Een balk boven je bed? Hang er een op aan de balk.

Als jij of iemand van wie je houdt ziek is, kun je een kristal boven het midden van hun bed hangen, om zowel negatieve chi af te buigen als positieve genezende chi aan te trekken. Hang er een op in je auto (ik heb de mijne om mijn achteruitkijkspiegel laten slingeren) om je te beschermen tijdens het rijden. Denk aan elke plek waar je bescherming wilt en hang hem op!

Aantrekkingskracht

En omdat hun regenbooglicht verbonden is met de weldadige zon, zijn het prachtige positieve chi aantrekkingskrachten! Hang er een in het raam van uw thuiskantoor om werk aan te trekken. Een in uw Romaanse hoek. Misschien een in Wealth and Abundance! Hang er een op waar je maar wilt om positieve chi in je leven te verwelkomen. Maar overdrijf niet. Gewoon een paar gaan een lange weg! Concentreer je op die plaatsen die nu het belangrijkst zijn. Je kunt ze later altijd nog verschuiven.

Feng Shui Kristallen BolDus haal een paar feng shui kristallen en breng wat magie in je leven. Wil je dus graag een kristallen bol of kristallen raamhangers kopen? Kijk dan in onze shop!

Wil je meer weten over Feng Shui Webwinkel? Volg ons dan ook op Facebook en Instagram!