Vorige Artikel 1 van 16 Volgende

Feng Shui Windgong - Aarde element met Tijgeroog

€ 29,88 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Feng Shui Elementen Windgong - Aarde

Breng de energie van evenwicht en overvloed in uw leven met de helende Feng Shui krachten van de kleur bruin en deze Feng Shui Windgong – met het element Aarde.

Tijgeroog samen met de tonen van deze windgong brengen balans met een verzorgende vrouwelijke energie en helpen je aarden. Zeer geschikt voor KUA 2 en 5 mensen.

  • Afmeting:  ca. 37 cm (totale lengte)
  • Merk: Woodstock Chimes
  • Materialen: Zwart afgewerkte essenhout, 5 satijnzilver geanodiseerd aluminium buizen, gezeefdrukte windvanger en een echte Tijgeroog edelsteen
  • Beste windhoek: ZUIDWEST, NOORDOOST, NOORDWEST, WEST

 

 

 

Tijgeroog beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft inzicht in onszelf en anderen. U kunt de tijgeroog ook in huis bij de voor- of achter deur neerleggen, dan beschermt de steen u tegen de negativiteit die sommige mensen met zich mee brengen wanneer zij in uw huis komen. De steen bevordert rust, straalt een zachte energie en is daarom ook heel goed geschikt voor kinderen.

Woodstock Chimes

De oorspronkelijke toonladder voor deze gong is ontstaan door toeval en toekomstvoorspelling, dit door het vormen van munten en tegelijker tijd de I Ching er op naslaan. Het is vernoemd naar het oude Chinese systeem van Feng Shui, voor het stroomlijnen van de positieve stroom van Chi (energiestroom). Een van de fundamentele principes van Feng Shui is de theorie van de vijf elementen: Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water. Deze gong vertegenwoordigt haar Feng Shui element met een bepaalde gekleurde edelsteen en Chinese karakter.

Wil je meer weten over:

Engelen en Feng Shui www. engelenfengshui.nl

Zelf Feng Shui leren www.fengshuidesignacademy.com

Meer over Feng Shui lezen www.100procentfengshui.nl

© 2009 - 2018 Feng Shui Webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie