Vorige Artikel 15 van 16 Volgende

Kamerfontein Happy & Wealthy (Rijkdom en Carrière)

€ 39,88 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Deze keramische en glazen fontein is gebaseerd op de Feng Shui principes van het oude China. De waterstroom van deze fontein produceert een rustgevend geluid en zorgt ervoor dat de ruimte waar deze in geplaatst is, volledig in harmonie en balans komt om op de juiste wijze 'zaken te doen'. Ook draagt de fontein bij aan het vergroten van vitaliteit en serene sfeer van de ruimte en geeft geld een boost. 

Maak van jouw interieur een plaats die uitnodigt tot ontspanning dankzij deze kristalheldere fontein.

Jaar Feng Shui 2017: Deze Feng Shui fontein is zeer geschikt om de overwinning- en gelukster 1, die verblijft in 2017 in het midden van elk huis (of werkruimte) te activeren.  Ook ster 6 - geluk van hemel & mentor geluk in het Noorden kan met deze krachtige fontein worden geactiveerd. Versterk de kracht van water met een afbeelding van een DRAAK. De sleutel tot geluk en gebalanceerd leven in 2017 ligt in het toevoegen van YANG energie in onze woon- en werkomgeving. Het jaar 2017 staat in het teken van de YIN HAAN - vrouwelijk, balanceer dit met een YANG DRAAK - mannelijk. 

Extra - Voorzien van uniek document gemaakt door Feng Shui Master Consultant Wena Brussaard, met Pa Kua en beschrijving van beste plaatsing op basis van Feng Shui.

  • Afmeting:  19 x 23 x 23 cm.
  • Gewicht: 1 kg.
  • Materiaal: Glas en keramiek
  • Verlichting: Led (helder wit)
  • Garantie: 1 jaar op de motor van de pomp.

U ontvangt het plug & play waterornament compleet met pomp en sfeerverlichting.

 

Fonteinen en Feng Shui

 

 

 

 

 

Waterenergie staat binnen Feng Shui voor communicatie, ideeën, geluk en succes zowel binnen ons privé- als zakelijke leven. Fonteinen accumuleren deze energie (Chi) en geven deze weer aan onze leef- en werkomgeving af, door het stromende water. Doordat de Pa Kua een exacte sector aanwijst voor het plaatsen van deze waterenergie, kan men de stroming van de energie in de ruimte positief beïnvloeden. Vanuit een Feng Shui perspectief bezien zal  het water zo geplaatst dienen te worden dat deze op een rustige wijze de Chi kan accumuleren en een rustige stroming zal hebben. In principe kunnen alle fonteinen, wanneer juist geplaatst de Chi positief beïnvloeden. Wij hebben voor u een selectie gemaakt welke fonteinen de Chi het beste kunnen verspreiden. Hiervoor hebben wij de vorm, werking, kleuren en effectiviteit geanalyseerd zodat de fontein het maximale resultaat voor u kan behalen.

Wil je meer weten over:

Zelf Feng Shui leren www.fengshuidesignacademy.com

Meer over Feng Shui lezen www.100procentfengshui.nl

Engelen en Feng Shui www. engelenfengshui.nl

 

© 2009 - 2017 Feng Shui Webwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie