Goedkope boeddhabeelden Kopen?

Ben je op zoek naar goedkope boeddhabeelden? Bij Feng Shui Webwinkel vind je prachtige Ganesha Beelden, Boeddha Beelden maar bijvoorbeeld ook kamerfonteinen met boeddha’s!

goedkope boeddhabeelden

Goedkope boeddhabeelden kopen bij Feng Shui Webwinkel

Goedkope boeddhabeelden vindt je bij Feng Shui Webwinkel. Wil je een prachtig beeld voor in je woonkamer of slaapkamer? Of wellicht in je tuin. Bij feng Shui Webwinkel vindt je zowel Boeddha Beelden, Ganesha Beelden, Thaise Boeddha, Zittende Boeddha en Boeddha Sets. Breng de positieve sfeer en rust in huis door een prachtig beeld te kopen.

Boeddha Beeld Betekenis

De betekenis van Boeddha is niet zomaar in één zin uit te leggen. Boeddha is ontstaan zo’n 6 eeuwen voor Christus, met spirtueel leider Siddhartha Gautama of Boeddha. De titel Boeddha wordt gegeven aan iemand die op eigen kracht, zonder leraar, de Dhamma (de waarheid, de natuurlijke ordening der dingen) ontdekt heeft en verlichting heeft bereikt. De boodschap van de Boeddha verwijst naar het eigen innerlijk waaraan men zou moeten sleutelen teneinde het persoonlijk lijden op te heffen. De Thaise boeddhabeelden zijn vooral te herkennen aan het puntje op het hoofd.

Een Boeddha koop je puur op gevoel, en met dat geluksgevoel of liefdesgevoel, houd deze voor jezelf of geef je ‘m weer door aan iemand die je geluk zou willen wensen.

Thaise Boeddha Beelden

Het boeddhisme wordt in Thailand als de religie van het land genoemd. Het Thaise boeddhisme is volledig gebaseerd op de Theravada-traditie, die ontstaan is onder invloed van boeddhistische monniken uit Sri Lanka. Deze religie verspreidde zich lang geleden van India naar Thailand – waar Mahayana en Theravada bloeiden vanaf de vroegste perioden tot nu.

Thaise BoeddhaDe Theravada sekte van het Boeddhisme leert de mensen dat verlossing alleen kan worden verdiend door persoonlijke inspanningen. Deze cultus van het boeddhisme werd het belangrijkste geloof en religieuze geloof van de Thaise bevolking.

De Grote Boeddha van Thailand is het hoogste Boeddhabeeld van Thailand en het negende hoogste ter wereld. Dit beeld is gemaakt van het cement dat 92 meter hoog en 63 meter hoog is.

 

Wil je meer weten over Feng Shui Webwinkel? Volg ons dan ook op Facebook en Instagram!