Goedkope boeddhabeelden Kopen?

Ben je op zoek naar goedkope boeddhabeelden? Bij Feng Shui Webwinkel vind je prachtige Ganesha Beelden, Boeddha Beelden maar bijvoorbeeld ook kamerfonteinen met boeddha’s!

goedkope boeddhabeelden

Shop goedkope boeddhabeelden bij Feng Shui Webwinkel

  Biddende Boeddha antieke finish Thailand

  19.88
  Deze Boeddha staat voor wijsheid, succes bij het leren en levenservaring. Door de zittende positie bevordert deze ons innerlijke optimisme. Afmetingen: 15.5x9x22cm

  Biddende Boeddha zilverkleurig Thailand

  6.88
  Boeddha beeld in diepe concentratie. Deze Boeddha staat voor wijsheid, succes bij het leren en levenservaring. Door de zittende positie bevordert deze ons innerlijke optimisme. Afmetingen: 7.5x5x11.5

  Boeddha in Gebed antiek look Thailand

  16.88
  Thaise stijl Boeddha met vintage look en gebedsmudra (handgebaar). Kleding met patroon van bodhi bladeren met sjaal van textiel. Afmetingen: 14x7.5x22

  Ganesha beeld goudkleur

  16.88
  Prachtig beeldje van Ganesha, de zowel het Hindoeïsme als het Boeddhisme populaire Olifant God. Geschikt voor gebruik binnenshuis. Ganesh of Ganesha staat voor wijsheid en intelligentie. Hij beschermt zowel de wetenschappen als kunsten: muziek, poëzie en dans. Hij wordt ook vereerd als beschermheilige voor het huis en bedrijfsleven. Zijn aanwezigheid belooft geluk en voorspoed. Afmetingen: 14.3x10.5x17.7

  Monnikje met waxinelichthouder

  19.88
  Boeddha beeld in diepe concentratie. Deze Boeddha staat voor wijsheid, succes bij het leren en levenservaring. Door de zittende positie bevordert deze ons innerlijke optimisme. Afmetingen: 11X11X18.5cm

  Kamerfontein Hua Lotus (Liefde, Gezondheid, Rijkdom en Rust)

  38.88
  Mooie fontein met vallend water, van laag naar laag, elke keer weer het activeren van het geluk. Water welke over van de ene cascade naar de andere stroomt activeert de Chi (energie). De naam Hua staat voor verandering en groei, zoals een lotus vanuit het diepe naar iets moois veranderd. Het bijzondere aan deze fontein is dat jij zelf bepaalt welke Chi wordt geactiveerd! Standaard wordt de Sutra Boeddha bij deze fontein meegeleverd, maar je kunt zelf een van de andere Boeddha's (met elk hun eigen Chi) erbij bestellen. Zo bepaal jij wat voor jou gaat werken. Extra – Voorzien van uniek document met Pa Kua en beschrijving van beste plaatsing op basis van Feng Shui.

  Boeddha voor Geldgeluk en Rijkdom

  6.88
  Boeddha beeld met een rijke Ingot in zijn handen. Deze Boeddha staat voor geldgeluk, succes bij je carrière en het vergaren van rijkdom. Door de staande positie bevordert deze onze wil om succes te hebben.      

  Kamerfontein Namasté (Rust en Vitaliteit)

  39.88
  Boeddhistische fontein gebaseerd op de Feng Shui principes van het oude China.Deze fontein met haar mooie rotspartij is geschikt voor zowel ontspanning en meditatie als het vergaren van rijkdom, dit omdat de donkere rotsen het gevoel van stevigheid en aarding weerspiegelt. Extra – Voorzien van uniek document met Pa Kua en beschrijving van beste plaatsing op basis van Feng Shui.

  Boeddha met Theelicht Houder – Steen Grijs

  26.88
  Deze Serene Meditatie Boeddha Theelichthouder van 27 cm hoog kan je zowel in het dagelijkse- als bedrijfsleven rust en overweging brengen. Heel fijn voor in de woon- of slaapkamer, meditatieruimte of behandelkamer.      

  Meditatie Boeddha met Kaarshouder – Steen Grijs

  12.88
  Deze Serene Meditatie Boeddha Theelichthouder van 17 cm hoog kan je zowel in het dagelijkse- als bedrijfsleven rust en overweging brengen. Heel fijn voor in de woon- of slaapkamer, meditatieruimte of behandelkamer.      

  Boeddha beeldje (Groen)

  13.88
  Vredig Boeddhabeeldje, gegoten en groen beschilderd.      

  Boeddha voor Concentratie en Meditatie – Mudra

  6.88
  Boeddha beeld in diepe concentratie. Deze Boeddha staat voor wijsheid, succes bij het leren en levenservaring. Door de zittende positie bevordert deze ons innerlijke optimisme.      

  Goedkope boeddhabeelden kopen bij Feng Shui Webwinkel

  Goedkope boeddhabeelden vindt je bij Feng Shui Webwinkel. Wil je een prachtig beeld voor in je woonkamer of slaapkamer? Of wellicht in je tuin. Bij feng Shui Webwinkel vindt je zowel Boeddha Beelden, Ganesha Beelden, Thaise Boeddha, Zittende Boeddha en Boeddha Sets. Breng de positieve sfeer en rust in huis door een prachtig beeld te kopen.

  Boeddha Beeld Betekenis

  De betekenis van Boeddha is niet zomaar in één zin uit te leggen. Boeddha is ontstaan zo’n 6 eeuwen voor Christus, met spirtueel leider Siddhartha Gautama of Boeddha. De titel Boeddha wordt gegeven aan iemand die op eigen kracht, zonder leraar, de Dhamma (de waarheid, de natuurlijke ordening der dingen) ontdekt heeft en verlichting heeft bereikt. De boodschap van de Boeddha verwijst naar het eigen innerlijk waaraan men zou moeten sleutelen teneinde het persoonlijk lijden op te heffen. De Thaise boeddhabeelden zijn vooral te herkennen aan het puntje op het hoofd.

  Een Boeddha koop je puur op gevoel, en met dat geluksgevoel of liefdesgevoel, houd deze voor jezelf of geef je ‘m weer door aan iemand die je geluk zou willen wensen.

  Thaise Boeddha Beelden

  Het boeddhisme wordt in Thailand als de religie van het land genoemd. Het Thaise boeddhisme is volledig gebaseerd op de Theravada-traditie, die ontstaan is onder invloed van boeddhistische monniken uit Sri Lanka. Deze religie verspreidde zich lang geleden van India naar Thailand – waar Mahayana en Theravada bloeiden vanaf de vroegste perioden tot nu.

  Thaise BoeddhaDe Theravada sekte van het Boeddhisme leert de mensen dat verlossing alleen kan worden verdiend door persoonlijke inspanningen. Deze cultus van het boeddhisme werd het belangrijkste geloof en religieuze geloof van de Thaise bevolking.

  De Grote Boeddha van Thailand is het hoogste Boeddhabeeld van Thailand en het negende hoogste ter wereld. Dit beeld is gemaakt van het cement dat 92 meter hoog en 63 meter hoog is.

   

  Wil je meer weten over Feng Shui Webwinkel? Volg ons dan ook op Facebook en Instagram!