Feng Shui

Feng Shui 2020

feng shui 2020

Feng Shui 2020

Feng Shui 2020: Het jaar van de Metaal Rat begint op 25 januari 2020. Daarna volgt de Lap Chun op 4 februari, wat betekent dat het komende jaar voldoende groei-energie heeft om de economieën van de wereld te helpen. Dit wordt een spannend jaar met zowel goed als slecht nieuws, waardoor degenen die goed geïnformeerd zijn veel beter uit het jaar kunnen komen.

Het jaar van de METAAL RAT wordt geregeerd door Yang Metaal en Yang Water. Dus het is in 2020 super belangrijk om vooruit te plannen en te weten welke dagen gunstig zijn voor specifieke activiteiten en welke dagen je beter kunt vermijden om het meeste van jouw jaar te maken. Zorg dat je op de hoogte bent welke dagen goed voor jou zijn, om er zo een nog beter jaar van te maken!

Feng Shui 2020 Vooruitblik

De feng shui grafieken voor 2020 geven een uitdagend jaar aan met veel potentiële valkuilen en valkuilen die tot verlies kunnen leiden. Dit is vooral te wijten aan de krachtige ‘Robbery Star’ die in 2020 elk huis binnenkomt – deze aandoening heeft sterke feng shui remedies nodig. Gelukkig zijn er ook positieve sterren die wijzen op groot succes voor degenen die in staat zijn om te slagen.

Kwetsbare energieën teisteren ook de wereld; dus hoe geduldiger en rustiger je bent, hoe groter je kansen om het goed te doen.

fengshui2020

Feng Shui 2020 Horoscoop

Volgens de feng shui-grafiek van het jaar zijn de kardinale richtingen van het Zuiden, Oosten en Noorden niet zo gelukkig, behalve voor de Westhoek. Dit betekent dat mensen die tot de Oostgroep behoren het komende jaar voorzichtiger moeten zijn, terwijl mensen uit de Westgroep meer geluk aan hun kant hebben.

9 Keizersmunten voor Geluk (klein)

3.88 2.88
De 9 keizersmunten met een rode envelop met gunstige Chinese tekens. U kunt de envelop gebruiken om uw wens (voor geld, carriere, liefde, huis verkopen, nieuwe baan, etc.) te activeren. Schrijf uw wens op en plaats in de envelop voor ten minste 9 dagen. U kunt in de envelop ook belangrijke documenten plaatsen, bijvoorbeeld een visitekaartje van u of uw zakenpartner.      

Kamerfontein Hua Lotus (Liefde, Gezondheid, Rijkdom en Rust)

34.88
Mooie fontein met vallend water, van laag naar laag, elke keer weer het activeren van het geluk. Water welke over van de ene cascade naar de andere stroomt activeert de Chi (energie). De naam Hua staat voor verandering en groei, zoals een lotus vanuit het diepe naar iets moois veranderd. Het bijzondere aan deze fontein is dat jij zelf bepaalt welke Chi wordt geactiveerd! Standaard wordt de Sutra Boeddha bij deze fontein meegeleverd, maar je kunt zelf een van de andere Boeddha's (met elk hun eigen Chi) erbij bestellen. Zo bepaal jij wat voor jou gaat werken. Extra – Voorzien van uniek document met Pa Kua en beschrijving van beste plaatsing op basis van Feng Shui.

Boeddha voor Geldgeluk en Rijkdom

6.88
Boeddha beeld met een rijke Ingot in zijn handen. Deze Boeddha staat voor geldgeluk, succes bij je carrière en het vergaren van rijkdom. Door de staande positie bevordert deze onze wil om succes te hebben.      

Kamerfontein Beautiful Karma (Rust en Spiritualiteit)

60.88
Deze mooie kamerfontein Beautiful Karma is gebaseerd op de Feng Shui principes van het oude China. De waterstroom van deze fontein gaat van achter de Boeddha van laag naar laag naar beneden, waarbij het een rustgevend geluid produceert en er voor zorgt dat de kamer waar deze in geplaatst is volledig in harmonie en balans komt en bij elke stroom van het water met positieve Chi wordt gevuld. Extra – Voorzien van uniek document met Pa Kua en beschrijving van beste plaatsing op basis van Feng Shui.

Het Jaar van de Rat 2020 staat in het teken van het Metalen astrale element. In tegenstelling tot het Varkensjaar, dat onder het Aarde-element is geweest. Alle acties die dit jaar zijn geïnitieerd worden gedreven door succes. Je moet je doelen met vertrouwen en vastberadenheid volgen.

De projecten voor de toekomst moeten goed berekend en doordacht zijn. En de Rat zal de Draken en Konijnen dwingen om meer veiligheidsmaatregelen te nemen en te denken aan verschillende back-up plannen wanneer ze actie ondernemen. Niets mag aan het toeval worden overgelaten in 2020. En geld, inkomsten, bedrijven en carrières moeten worden beschermd.

Het jaar van de Metaal Rat

De tekenen van de Ossen en Apen moeten voorzichtig zijn. En geen risicovolle investeringen doen, zonder te vertrouwen op financiële hulp van ergens anders. Of op een salarisverhoging, die misschien niet op tijd komt. In 2020 zullen de meeste dierenriemtekens gedwongen worden om te vertrouwen op hun middelen. En de inkomsten die ze de laatste tijd hebben vergaard zullen een consistente besparing voor de toekomst vormen.

In de eerste maanden van het jaar moet je je mentaal voorbereiden op nieuwe verantwoordelijkheden. Maar het goede nieuws is dat je alles hebt wat je nodig hebt om eventuele moeilijkheden dit jaar te overwinnen, zodat je kunt genieten van succes.

Je moet meedogenloos zijn om je doelstellingen te bereiken. En je nooit laten ontmoedigen door mislukkingen, problemen of moeilijkheden. Je moet op je eigen kracht rekenen en eventuele problemen zelf oplossen.

Wil je meer weten over de Horoscoop? Lees hier meer.

Of ga naar de shop zodat jij jouw Feng Shui 2020 Remedie artikelen direct in huis haalt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *