Fontein Kopen?

Wil je een fontein kopen? Een edelsteen fontein, boeddha fontein of een kamer fontein? Een water fontein heeft een positieve werking op je gemoedstoestand. Het stromende water is rustgevend, ontspannen en 100% natuurlijk! Het zorgt voor ontspanning en rust. Of je de fontein nu in de woonkamer plaatst, in de slaapkamer of in de tuin. Wat is er nu heerlijker dan het subtiel geluid van stromend water?

Feng Shui Webwinkel heeft verschillende waterfonteinen, allen persoonlijk voor jou geselecteerd ten behoeve van een ontspannen gemoedstoestand. Daarbij is het natuurlijk ook belangrijk, volgens de Feng Shui leer, waar je de waterfontein plaatst. Bij ons krijg je een gratis document erbij waar in staat waar je deze het beste kunt plaatsen en daarmee het meest kunt genieten van jouw water fontein!

Fontein kopen

Fontein kopen doe je bij Feng Shui Webwinkel!

  Fontein kopen bij Feng Shui Webwinkel

  Binnen de leer van Feng Shui is water het element van levensenergie. Stromend water trekt namelijk de positieve energie (welvaartenergie) aan. Daarom zorgen de Feng Shui binnen fonteinen en Waterornamenten voor gunstige energie voor het huis en de mensen erin.

  Bovendien staat Waterenergie binnen Feng Shui voor communicatie, ideeën, geluk en succes zowel binnen ons privé- als zakelijke leven. Fonteinen accumuleren deze energie (Chi) en geven deze weer aan onze leef- en werkomgeving af, door het stromende water. Doordat de Pa Kua een exacte sector aanwijst voor het plaatsen van deze waterenergie, kan men de stroming van de energie in de ruimte positief beïnvloeden.

  Water ornament binnen

  Ben jij op zoek naar een leuk decoratie item voor in je woonkamer?  Zet dan iets speciaals neer, wat sfeer geeft aan je huis! Een waterornament is de ideale oplossing. Wat is een waterornament nou eigenlijk? Kort gezegd, het is een kleine fontein, te gebruiken voor binnen of buiten.

  Bij Feng Shui Webwinkel vindt je verschillende soorten fonteinen. Van Edelsteen Fonteinen tot Zen Fonteinen en Boeddha Fonteinen.

  Hoe werkt een waterornament?

  Een waterornament hoef je niet aan te sluiten op de waterleiding. Het heeft namelijk al een waterreservoir of bassin die je vult met water. Dit water wordt dan omhoog gepompt met een pomp. Het vallende water wordt weer opgevangen in het reservoir. Ideaal, want je hebt geen waterverspilling en je hoeft je geen zorgen te maken of de fontein het wel doet.

  Een fontein kun je dus overal plaatsen. Van in de woonkamer tot aan je tuin. Daarom is het handig dat je bij aanschaf van een Feng Shui fontein ook een pa kua document er gratis bij krijgt waarin staat waar je je fontein het beste kunt plaatsen voor de beste energie! Wil je dus een fontein kopen? Shop bij Feng Shui Webwinkel!

  Water fontein en stromend water

  Waterfonteinen hebben een positieve werking op uw gemoedstoestand. Het geluid van stromend water zorgt voor ontspanning en rust. Wat is er nou heerlijker dan om buiten te zitten, met op de achtergrond een subtiel geluid van stromend water?

  Dus het creëren van een rustige atmosfeer in je tuin is nog maar een kleine moeite met een fontein van Feng Shui Webwinkel. De waterfontein voldoet hierin altijd!

  Wil je meer weten over Feng Shui Webwinkel? Volg ons dan ook op Facebook en Instagram!