Tafelfontein Kopen?

Een tafelfontein of kamerfontein heeft een positieve werking op je gemoedstoestand. Het stromende water is rustgevend, ontspannen en 100% natuurlijk! Het zorgt voor ontspanning en rust,. Of je de water fontein nu in de woonkamer plaatst, in de slaapkamer of in de tuin. Wat is er nu heerlijker dan het subtiel geluid van stromend water?

Feng Shui Webwinkel heeft verschillende tafelfonteinen, allen persoonlijk voor jou geselecteerd ten behoeve van een ontspannen gemoedstoestand. Daarbij is het natuurlijk ook belangrijk, volgens de Feng Shui leer, waar je de waterfontein plaatst. Bij ons krijg je een gratis document erbij waar in staat waar je deze het beste kunt plaatsen en daarmee het meest kunt genieten van jouw water fontein!

Shop een tafelfontein bij Feng Shui Webwinkel

  Tafelfontein kopen bij Feng Shui Webwinkel

  Binnen de leer van Feng Shui is water het element van levensenergie. Stromend water trekt namelijk de positieve energie (welvaartenergie) aan. Feng Shui Kamerfonteinen en Waterornamenten zorgen voor gunstige energie voor het huis en de mensen erin.

  Waterenergie staat binnen Feng Shui voor communicatie, ideeën, geluk en succes zowel binnen ons privé- als zakelijke leven. Fonteinen accumuleren deze energie (Chi) en geven deze weer aan onze leef- en werkomgeving af, door het stromende water. Doordat de Pa Kua een exacte sector aanwijst voor het plaatsen van deze waterenergie, kan men de stroming van de energie in de ruimte positief beïnvloeden.

  Water ornament binnen

  Ben jij op zoek naar een leuk decoratie item voor in je woonkamer?  Zet dan iets speciaals neer, wat sfeer geeft aan je huis! Een waterornament is de ideale oplossing. Wat is een waterornament nou eigenlijk? Kort gezegd, het is een kleine fontein, te gebruiken voor binnen of buiten.

  Bij Feng Shui Webwinkel vindt je verschillende soorten fonteinen. Van Edelsteen Fonteinen tot Zen Fonteinen en Boeddha Fonteinen.

  Hoe werkt een waterornament?

  Een waterornament hoef je niet aan te sluiten op de waterleiding. Het heeft namelijk al een waterreservoir of bassin die je vult met water. Dit water wordt dan omhoog gepompt met een pomp. Het vallende water wordt weer opgevangen in het reservoir. Ideaal, want je hebt geen waterverspilling en je hoeft je geen zorgen te maken of de fontein het wel doet.

  Een fontein kun je dus overal plaatsen. Van in de woonkamer tot aan je tuin. Handig is dat je bij aanschaf van een Feng Shui water fontein ook een pa kua document er gratis bij krijgt waarin staat waar je je fontein het beste kunt plaatsen voor de beste energie!

  Tafelfontein buiten

  Naast de kamerfonteinen van Feng Shui Webwinkel hebben we ook enkele fonteinen die je voor buiten in de tuin kunt gebruiken. Zo hebben we 3 XXL fonteinen die je buiten op de grond kunt zetten en wel 1 meter hoog zijn. Maar mocht je willen gaan voor een tafelfontein buiten kan dat natuurlijk ook! Bekijk onze Soul Touch fontein eens, of de Secret Garden. Perfect voor buiten!

  Het met behulp van een waterfontein is het creëren van een rustige atmosfeer in uw tuin nog maar een kleine moeite. De waterfontein voldoet hierin altijd!

  Wil je meer weten over Feng Shui Webwinkel? Volg ons dan ook op Facebook en Instagram!